Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Dr. Emine GENÇ, 3. Turizm Şurası’nda Üniversitemizi Temsil Etti.

Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Emine GENÇ, Üniversitemizi temsilen 1-3 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’na katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm sektörü ve akademik camianın katılımı ile gerçekleşen 3. Turizm Şurasının açılış töreni 1 Kasım’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ’ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşti. 3. Turizm Şurası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bakanların katılımı ile gerçekleşen oturumun ardından Ankara Sheraton Otel’de komisyon oturumları ile devam etti. Şura 3 Kasım’da Turizm Bakanı Numan KURTULMUŞ ’un değerlendirmeleri ile son buldu.