Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un Bartın OSB ziyareti...

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve beraberindeki heyet Bartın Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti. Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ile birlikte Bartın Eğitim İnovasyon ve Test Merkezini ziyaret eden Rektör Uzun Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bir Meslek Yüksekokulu kurulması konusunda OSB Müdürü Kasapoğlu ve bazı sanayicilerle istişarelerde bulundu. Bartın OSB’de faaliyet gösteren bazı fabrikalardaki üretim alanlarının da incelenmesiyle son bulan geziye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sedat Yazıcı, Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, Fen Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ali Savaş Bülbül, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Abdullah Cahit Karaoğlanlı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay, Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kıvanç Bakır, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Altan Çetin ve bazı öğretim üyeleri katıldı.