Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda, iş dünyası ile işbirliğini geliştirmek amacıyla Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Özel sektörden, kamu kurum ve kuruluşlarından ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler katıldı. Toplantıda yüksekokulda yer alan programların iş dünyası ile olan ilişkileri görüşüldü. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay başkanlığında yapılan toplantıya, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Sabri Tutum, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden İbrahim Gün, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünden Muhsin Bayrak, KOSGEB’ten Nogay Nadir Koç, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Temsilcisi Aykut Oktay Ulu ve İş Adamı, ahşap yat ve tekne imalatçısı Dursun Gür katıldı.